Ešte stále môžete dostať späť časť peňazí zo svojej permanentky

Ešte ste nedostali peniaze späť z nákupu svojej permanentky za minulú sezónu? Registrujte si svoju HC SLOVAN Cashback kartu.

Jednou z výhod klubovej karty HC SLOVAN Cashback Card je vrátenie časti peňazí, tzv. cashback, aj z ceny permanentky za sezónu 2016/17.
HC SLOVAN Bratislava sa spoločne s partnerom cashback programu - spoločnosťou Lyoness - zaviazali vrátiť každému držiteľovi permanentky, ktorý si svoju permanentkovú cashback kartu aktivoval, 3% z ceny permanentky vo forme peňazí a 1% vo forme tzv. shopping points, ktoré môže použiť pri ďalších nákupoch. 
Pozor! Cashback je možné poskytnúť len tým majiteľom permanentiek alebo HC SLOVAN Cashback kariet, ktorí si svoju kartu zaregistrovali v rámci programu HC SLOVAN Cashback a uviedli svoje číslo účtu!
Ak ste teda zatiaľ peniaze nedostali, je na to jediný dôvod: nemáte svoju permanentku 2016/17/cashback kartu stále zaregistrovanú. Stále však máte šancu! Môžete tak spraviť kedykoľvek. Postup je veľmi jednoduchý a časovo nenáročný. Stačí ísť na web cashback.hcslovan.sk a bezplatne sa registrovať. Ďalej stačí už len vyplniť registračný formulár a nasledovať ďalšie kroky na obrazovke. 
V prípade, že ste v registračnom formulári nevyplnili kolónku „Čiarový kód“, je potrebné vo Vašom profile na webe cashback.hcslovan.sk pridať kartu (permanentku alebo bežnú cashback kartu). Túto možnosť nájdete vo svojom profile v sekcii "Moje karty". Je dôležité, aby ste v sekcii "Moje nastavenia" vyplnili bankové spojenie, aby Vám Lyoness mal kam zaslať peniaze z Cashbacku.

A to je všetko! Po úspešnej registrácii na Vás čaká Cashback, a to nielen z ceny permanentky na KHL, ale z akéhokoľvek ďalšieho nákupu v obchodoch, ktoré akceptujú cashback kartu a tiež v partnerských e-shopoch. V prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností kontaktujte servisnú linku programu: 02/3213 2213, resp. service.hcslovan@cashback.net. Ak Vaša permanentka stála napr. 390 eur, naspäť dostanete 11,70 eur a k tomu 3,90 eur vo forme Shopping Points, ktoré je možné využiť v rámci Shopping Point Deals na získanie ďalších zaujímavých zliav.
Zoznam všetkých obchodných partnerov, u ktorých za nákupy dostanete Cashback a Shopping Points, nájdete TU.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar